Bloggintresserade

söndag 10 mars 2013

Vårspaning.


 Hej alla vänner på nätet!

Nu är det dags att spana in alla vårtecken i våra landskap. Här finns flerDet här år min ingång till kolonin som ligger i Jönköping.

Jag har en rabatt som jag kommer att visa någon gång varje månad under året så ni kan se vad som händer där.


 
 Ni ser det är inte mycket till växter att visa, mest snö. Buskbomsklotet har fått en mössa mot solen, så att den inte skall brännas.


 

 Våren kom av sig denna helgen. -10 grader på nätterna och -3-4 på dagen har det varit. det blåser och igår kom det lite snö. Ni ser min Rodrodendron gillar det inte.


 


Trotts denna kyla så har snödropparna börjat att titta upp genom snön.Mitt största vårtecken är i alla fall att jag kan sitta på bron till min stuga och fika. Inne är det -3 och ute -4. Solen värmer på trappen som tur är. Antar att ni förstår varför jag sitter ute.Ha en fin vecka var ni än befinner er i världen.
Kram Meta. 

5 kommentarer:

ulla laiho sa...

Vi har också mycket snö - det är bara snödropparna som blommar.

Annas röda stol sa...

Hej Meta! Kul att du hittade till mig :) Här har oxå våren kommit av sig, fy bubblan vad kallt det blev. Ha en trevlig kväll. Kram Anna

Irma sa...

Sinulla on kauniita kuvia
Hyvää alkavaa viikkoa:)

joanne sa...

springtime can't come soon enough for my rhoddies...or for me...

Änglarum sa...

Hej! Vi åkte egen bil till Göteborg/ men såg Smålands buss utanför hotellet när vi checkade ut! Var det maken möjligen?! Göteborg är mysigt tycker jag! Storstads pulsen till låns i bland är trevligt... Härligt du har i din soliga hörna på kolonin. Kram Jessica