Bloggintresserade

söndag 4 december 2016

Helgbilden hos M.J

Hej alla i Adventstid.

Veckorna bara rullar på i en rasande fart. Visst det är ju bra det med för snart blir det vår och vi slipper all kalla och gråhet.
Det är alltså söndag idag och då är det ju Helgbilden hos M:J 
 Några bilder från mig kommer här.

En julloppis besöktes och då hittade jag den här ängeln som sträckte armarna till mig och sa" Ta med mig hem jag behöver lite kärlek" Och klart jag var tvungen till det ( vem kan motstå en ängel för 20 kr.)
Den är ganska så gammal glittret är så där fint svart.


 


Idag har jag också tänt mitt andra ljus i Adventsstaken. Måste faktiskt också berätta lite om vad som hände i torsdags.
Jag var nämligen på prisutdelning för mitt andra pris i en fototävling. Det känns hur bra som helst även om det inte var första priset.Hade ingen aning om att jag skulle komma så långt. Det var en kille som är fotograf som delade ut priset och satt även med i juryn.Mats Andersson Wildlife Photographer of the Year 2016 All over winner NNPC (Nordic Nature Photo Contest) in 2016. 

Det var mitt bidrag till Helgbilden.
Ha en fin vecka
Kram Meta

9 kommentarer:

Anonym sa...

Det är kul med loppisfynd och stort grattis till andrapriset i fototävlingen! Det var var verkligen kul tycker jag!

KajsaLisa sa...

Grattis till priset, naturfoto är nog inte riktigt min grej :) Är det tredje bilden i inlägget? Den är annorlunda och sticker ut och det är sånt man vinner med.

Anneli - A'la Foto sa...

Grattis till andrapriset! Det är så roligt att vinna! Vad var det för tävling som hade sån seriös prisutdelning och vilken bild vann du med?

Stare Ström sa...

Grattis till priset! Vilken fin ängel du hittade!

svar: Jag tycker absolut att du ska besöka Fredriksdal på deras julmarknad. Du slipper allt krimskrams, maten som säljs är närproducerad och likaså alla hantverk. Hela området är upplyst med marschaller. Jättefint att bara strosa runt där.

BP sa...

Vi var också på loppis igår, men kom hem tomhänta, som vanligt. Du visar din ängel, jag visar olika (konstiga) tomtar;-)

Vad fick du för pris då? Det måste du nog berätta eller visa tycker jag. Så himla kul!!! Är mäkta stolt över did, men det har jag ju redan sagt - tror jag. Men det tål ju att upprepas, eller hur!!!

Anni sa...

Men grattis till priset - vilken rolig överraskning!
Och så fyndade du rejält när du fick den ängeln för 20:-, den ser verkligen fin ut! Vad kul!

anemonen sa...

Grattis det var väl roligt att få ett pris. Kanske ingen överraskning för mig för du har vackra bilder. Loppisar är kul och ibland hittar man något ibland inte men lika kul för det.

ركن كلين sa...


شركة مكافحة حشرات بالرياض
الحشرات الضارة قد تقوم بالضرار او الامراض ولكن عليك مكافحة تلك الحشرات من بق الفراش ،الصراصير ، النمل بكل الانواع ، الفئران والقوارض ، مكافحة الوازغ ، مكافحة الحشرات الطائرة من ناموس وهاموش و ذباب ،ايضا مكافحة الحمام
شركة مكافحة الفئران بالرياض
شركة مكافحة الثعابين بالرياض
شركة مكافحة النمل الابيض بالرياض
شركة مكافحة الحمام بالرياض
شركة رش دفان بالرياض
شركة رش مبيدات بالرياض

edok69 sa...

Suggest good information in this message, click here.
lakesidecarrental.com
lesterbarber.com